Izaberite
Korpa

Deca čitaju srpsku istoriju III kolo (komplet)

Deca čitaju srpsku istoriju III kolo (komplet)
-30 % Rasprodato

Deca čitaju srpsku istoriju III kolo (komplet)

Deca čitaju srpsku istoriju, višestruko nagrađivana edicija, koja je, pored prestižne nagrade za najbolju dečju knjigu-ediciju Sajma knjiga u Beogradu 2014. godine, odnedavno i nosilac priznanja Međunarodnog žirija III Festivala slovenske knjige u Minsku, dobija i svoje treće i ujedno poslednje kolo, koje obuhvata sledeće naslove: „Čučuk Stana, devojka sa sto megdanaˮ, „Hajduk Veljko, junak vredan cele vojskeˮ, „Starina Novak, hajduk i vojskovođaˮ, „Prokleta Jerina zida grad Smederevoˮ, „Despot Đurađ u gradu sa šest kulaˮ i „Stanoje Glavaš, srpski vojvoda – hajdučki kraljˮ, Miloš Obrenović veliki srpski knezˮ i Karađorđe - vođa kome se divio svetˮ. Ovim knjigama višegodišnji kapitalni poduhvat autora Slobodana Stanišića i Izdavačke kuće Pčelica se završava, ali će ostati kao trajan doprinos srpskoj književnosti za decu.

III kolo edicije je dobitnik nagrade „Stuplje“ za negovanje srpske tradicije i pravoslavne duhovnosti.

Autor ovog izdanja je Slobodan Stanišić, a ilustratori  su Ozren Miždalo, Nikola Vitković, Jovan Ukropina, Ivan Šainović i Tihomir Čelanović.

Napišite komentar

Loše Dobro
Captcha

2415,00 RSD
3450,00 RSD
MP : 2415,00 RSD
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.