Izaberite
Korpa

Uslovi isporuke

Rok isporuke

U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu isporuke).
Porudžbine formirane radnim danom do 12 h biće obrađene istog dana, dok će porudžbine formirane posle 12 h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu formirate u petak posle 12 h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedeljak.
Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Specijalna pogodnost je besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine vrednosti preko 2000 dinara.

Dostava robe na teritoriji Republike Srbije vrši se putem kurirske službe, direktno na adresu kupca. Tip dostave je „od vrata do vrataˮ.

Postoji mogućnost isporuke robe u inostranstvo.

Dostava robe se ne vrši u toku vikenda ili državnih praznika.


Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom AKS Express, koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije, odnosno DHL poštom za isporuke u inostranstvo.

Radno vreme AKS Express kurirske službe je svakog radnog dana od 8 h do 17 h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj telefona 032/348-252  ili putem email-a office@pcelica.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena isporuke

Troškovi isporuke na teritoriji Republike Srbije

Cena isporuke za sve porudžbine u iznosu ispod 2000 dinara iznosi 190 dinara.

Za svaku kupovinu u iznosu preko 2000 dinara putem sajta www.pcelica.rs ili telefonom na broje 032/348-252, poštarina je besplatna.

Troškovi isporuke za inostranstvo

Ukoliko poručujete iz inostranstva, plaćanje je moguće isključivo platnim karticama (Dina, Visa, MasterCard, American Express ili Maestro). Isporuku knjiga u inostranstvo vršimo isključivo po izvršenom plaćanju. Cene su izražene u dinarima, a ukoliko se plaća platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Troškovi isporuke za inostranstvo:

    – za pošiljku težine do 3 kg – 2500 dinara,

    – za pošiljku težine do 6 kg – 4000 dinara.


Pošiljke koje su teže od 6 kg podelićemo na više manjih, težine do 3 kg.


Napomena: Dostavom izvan Republike Srbije može doći do dodatnih carinskih troškova, koji se naplaćuju kada paket stigne u zemlju poručioca. Potencijalne dodatne troškove nastale carinjenjem snosi primalac robe. Pčelica i služba DHL nemaju nikakvu kontrolu nad ovim troškovima, a za više informacija o carinjenju obratite se lokalnim carinskim organima.  


Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.