Izaberite
Korpa

Reklamacija

Kupac ima pravo reklamacije u slučaju:


1. isporuke robe koja nije naručena;

2. isporuke robe u količinama koje nisu naručene;

3. isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.


Kupac je dužan da žalbu uputi elektronskim putem na e-mail office@pcelica.rs ili telefonskim putem na broj 032/348-252  u roku od 3 (tri) radna dana od zaključene narudžbine, tj. od datuma dostave, kao i da za predmetnu robu dostavi odgovarajući račun. PČELICA IZDAVAŠTVO DOO ČAČAK je dužna da o žalbi Kupca odluči u roku od 5 (pet) radnih dana od dana prijema žalbe, i da o ishodu postupka po žalbi odmah obavesti Kupca, pismenim ili usmenim putem.


U slučaju da žalba Kupca bude uvažena PČELICA IZDAVAŠTVO DOO ČAČAK ima obavezu da otkloni nedostatak na predmetnoj robi. U slučaju da nedostatak na predmetnoj robi nije moguće otkloniti, Kupac ima pravo da zahteva isporuku iste robe bez nedostataka ili povraćaj plaćenog novčanog iznosa. Kupac je dužan da pošalje nazad predmetnu robu u roku od 5 radnih dana od dana prijema obaveštenja da je žalba Kupca uvažena.


Otkazivanje pošiljke

Kupac može da otkaže bilo koju pošiljku bez naplate dodatnih troškova ukoliko ta pošiljka nije ušla u proces pakovanja i pripreme za isporuku.

Za detaljnije informacije pozovite nas na broj telefona 032/348-252 svakim radnim danom od 8 do 16 časova ili pošaljete e-mail na adresu office@pcelica.rs.

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.