Izaberite
Korpa

Časopisi

Pčelica je u septembru 2023. započela objavljivanje dva časopisa za decu zabavnog i radnog karaktera. Časopis Vrapčić namenjen je mališanima uzrasta od 3 do 5 godina, a časopis Pčelica namenjen je predškolcima uzrasta od 5 do 7 godina. U njima će deca crtati, bojiti, lepiti, raditi grafomotiričke i logopoedske vežbe, uživati u pesmama, pričama i stripovima, raditi eksperimente i upoznavati svet oko sebe. 
Dodaci u vidu nalepnica, memorijskih igara, maski, prstolutkica i drugih, upotpunjuju sadržaj oba časopisa.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Redakcija IK Pčelice
Časopis Vrapčić je namenjen mališanima uzrasta od 3 do 5 godina. U njemu će deca crtati, bojiti, lepiti, raditi grafomotoričke i logopedske vežbe, uživati u pesmama, pričama i stripovima, rešavati različite mozgalice, otkrivati zanimljive informacije o stvarima sa kojima se svakodnevno susreću i osa..
1600,00 RSD
Bez poreza:1600,00 RSD
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Redakcija IK Pčelice
Časopis Pčelica je namenjen predškolcima uzrasta od 5 do 7 godina. U njemu će deca crtati i bojiti, raditi razne grafomotoričke i logopedske vežbe, bogatiti rečnik, uživati u čitanju stripova, priča, pesama, otkrivati zanimljive informacije iz sveta nauke, raditi eksperimente i putem realnih fotogra..
1600,00 RSD
Bez poreza:1600,00 RSD
Prikaz 1 do 2 od 2 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.