Izaberite
Korpa

Epski junaci u stripu

Edicija EPSKI JUNACI U STRIPU posvećena je junacima narodne epske književnosti, nepobedivim junacima nenadmašne hrabrosti i snage, mudrim, upornim, istrajnim, doslednim borcima za prava ugnjetenih i slabih.

Mali Radojica, strip
NOVO! -30 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Slobodan Stanišić
U stripu MALI RADOJICA, nastalom po motivima istoimene epske narodne pesme, sačuvan je osnovni motiv hrabrosti i izdržljivosti glavnog junaka, koji je odoleo mnogim izazovima, osim lepote mlade devojke. Ljubitelji stripa svih generacija uživaće u autorovom maštovitom oblikovanju osnovnog motiva i ma..
623,00 RSD 890,00 RSD
Bez poreza:623,00 RSD
Ljuba hajduk Vukosava, strip
NOVO! -30 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Slobadan Stanišić
U stripu LJUBA HAJDUK VUKOSAVA, nastalom po motivu epske naradne pesme Ljuba hajduk Vukosava, sačuvan je osnovni motiv prerušavanja žene u muškarca i pobede mudrosti i snalažljivosti nad snagom.Ljubitelji stripa svih generacija uživaće u autorovom maštovitom oblikovanju osnovnog motiva i majstorskim..
623,00 RSD 890,00 RSD
Bez poreza:623,00 RSD
Marko Kraljević i vila, strip
NOVO! -30 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Slobodan Stanišić
U stripu Marko Kraljević i vila, nastalom po motivima epske narodne pesme Marko Kraljević i vila, sačuvan je osnovni koncept sukoba Marka sa vilom radi zaštite svog pobratima od vilinog gneva.Ljubitelji stripa svih generacija uživaće u autorovom maštovitom oblikovanju osnovnog motiva i majstors..
623,00 RSD 890,00 RSD
Bez poreza:623,00 RSD
Prikaz 1 do 3 od 3 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.