Izaberite
Korpa

Čudesni svet Marše Vilijams

Edicija knjiga u strip-formi Marše Vilijams, u kojima ćete se, na jedan sasvim drugačiji način, upoznati sa pričama iz Starog zaveta, mitom o Ilijadi i Odiseji i pronalascima koji su promenili svet.

Nojeva barka i druge biblijske priče
-40 % Uskoro dostupno
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Marša Vilijams
Pročitajte sve o doživljajima Adama i Eve u Edemskom vrtu, o Nojevoj barci, o Josifu i njegovoj šarenoj haljini, o Davidu i Golijatu, Samsonu i Dalili i o mnogo čemu još u potpuno neobičnom i duhovitom stilu, uz živopisne strip-ilustracije Marše Vilijams. Ova knjiga je izvanredan način za prvi susre..
288,00 RSD 480,00 RSD
Bez poreza:288,00 RSD
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Marša Vilijams
Ilijada donosi priču o ratu između Grka i Trojanaca, a Odiseja dočarava opasan povratak kući grčkog ratnika Odiseja. Smešna, dramatična i potpuno očaravajuća knjiga u kojoj su legendarni antički grčki epovi prikazani na sasvim nov način uz ilustracije u živopisnom strip-stilu Marše Vilijams.Autor i ..
288,00 RSD 480,00 RSD
Bez poreza:288,00 RSD
Prikaz 1 do 2 od 2 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.