Izaberite
Korpa

Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori su bogato ilustrovane enciklopedije namenjene najmlađim čitaocima. U njima se mogu pronaći brojna zanimljiva pitanja i odgovori o najrazličitijim temama koje mališane interesuju u periodu od četiri godine do polaska u školu.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Žan Mišel Biliju
Šta su leptir vrata? Postoje li vozovi koji prolaze ispod mora? Šta je drumska krstarica? Odrasli se često suočavaju sa najneverovatnijim dečjim pitanjima na koja nemaju uvek spremne i sigurne odgovore. Knjige ove edicije su zanimljive enciklopedije koje se sastoje od najčešćih dečjih pitanja i odgo..
510,00 RSD 850,00 RSD
Bez poreza:510,00 RSD
Model: Severin Ofroa
Čemu služe špic patike? Odakle potiče flamenko? Zašto se uz muziku tapše rukama? Odrasli se često suočavaju sa najneverovatnijim dečjim pitanjima na koja nemaju uvek spremne i sigurne odgovore. Knjige ove edicije su zanimljive enciklopedije koje se sastoje od najčešćih dečijih pitanja i odgovora odr..
510,00 RSD 850,00 RSD
Bez poreza:510,00 RSD
Prikaz 1 do 2 od 2 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.